Jó napot Óbuda!

Jó hírem van, 15 nap múlva véget ér a 16 év óta tartó budapesti semmittevés. 15 nap és Budapesten nem Demszky Gábornak hívják a főpolgármestert, hanem Tarlós Istvánnak. 15 nap múlva a fővárossal közösen hozzákezdünk végre azokhoz a feladatokhoz melyeket idáig csak ígértek nekünk, de nem tettek semmit. Ígértek nekünk hidakat, metrót, villamost, gátat a Római partra és mi történt? Semmi. A magunk erejéből mindent megoldani nem tudunk, bár az elmúlt években, így is sok mindent átvállaltunk a fővárostól. Átvettük a járó beteg szakellátást és a rendelőket, mert a főváros rossz gazdája volt, mi működtetjük a BKV helyett a Békás buszt, fővárosi utakat kátyúztunk, és csak a határozott tiltakozásunknak köszönhetően nem szűnt meg a Csepeli kórházhoz hasonlóan a szent Margit kórház. Télen a főváros helyett segítünk a hajléktalanoknak is, mert ezt sem tudja megoldani Demszky Gábor. Számos feladat áll előttünk, hisz mindig a polgári oldal feladata, hogy a gazdaságilag tönkretett helyzetekben fejlődés és tettek legyenek. Most nem csak az ország van gazdaságilag padlón, de a főváros is. Ismerjük Széchenyi István szavait: „ A tett az első, a szó a második.”
Most összefogtunk, hogy a Tarlós István polgármester által elkezdett munkát folytassuk, hogy az ígéretekből tettek legyenek, hisz minket idáig is a tetteink hitelesítettek. Fontos, hogy a kerület egy új fővárosi vezetéssel együtt új lendületet adhasson a városrész fejlődésének és bízom benne, hogy munkakapcsolatunk Tarlós Istvánnal a kővetkező 4-8 évben tovább folytatódik. Összefogtunk, melyben nem csak a polgári pártok, de számos civil szervezet is részt vesz. 21 képviselőjelöltünkből 8 hölgy, sok fiatal, illetve a civil szervezetek vezetői képviselői vesznek részt. Együtt sikerülni fog.

Engedjék meg, hogy a programjaink közül kiemeljek néhányat, melyeket a jövőben meg kívánunk valósítani. A legfontosabb, hogy a Gyurcsány csomag káros hatásaitól megvédjük polgárainkat. Ezért a szociális rendszert átalakítjuk, és hathatós lépeseket teszünk a nyugdíjasok, nagycsaládosok, és rászorulok érdekében.

Mi  a kerületért dolgozni szeretnénk és elegünk van abból az ideológiai sárdobálásból és háborúból, melyet Demszky Gábor 16 év óta folytat a városban. Elegünk van abból, hogy kirekesztő módon megbélyegezzem minket, mert mi együtt akarunk dolgozni mindenkivel, akinek fontos a lakókörnyezete, és a város, melyben él. A mi programunk a jövő, Demszky Gábor és társai pedig a múlt. Sajnos a főváros vezetése mára a hatalmát betegesen féltők antidemokratikus gyülekezetévé vált, ezen pedig változtatni kell. Elegünk van, hogy hazugságokra akarnak jövőt és politikát építeni, mégis Demszky Gábor Gyurcsány Ferenccel közösen hazudnak nekünk. Köszönjük, elég volt, mi ebből nem kérünk.

Az LGT így énekelt :

„ S holnap jön egy villamos, és átvisz a holnap utánba,
Holnap jön egy villamos, ne félj!”

Ne félj Gábor, tudod a demokraták nem félnek, ugye ismered még Bibó szavait, szóval ne félj, október 1-je után a villamosok is működni fognak, mert olyan vezetése lesz a városnak, mely ért is a vezetéséhez és a város működtetéséhez.

Hajrá magyarok, hajrá Óbuda.

2006.szeptember 16.