Meseerdő Óvoda - 40

Tisztelt óvónők, óvodai dolgozók, kedves gyerekek!

Csupán néhány szót szeretnék szólni, hisz egy óvoda – még ha a 40 éves születésnapját ünnepli is, elsősorban a játék és a mesék színtere.
Köszönöm nektek (és önöknek), hogy meghívtatok erre a mai összejövetelre. Én úgy tudom, hogy a vendégeknek illik ajándékot hozni, ha születésnapra érkezik. Tudjátok, hogy milyen ajándékra gondoltam? Egy igazi oroszlánra. Az a neve, hogy Szimba.
Ez a kis oroszlán most nincsen itt, az állatkertben vigyáznak rá. Úgy ahogy nektek, neki is van családja, az anyukája mellett van a helye. Viszont a mai naptól a ti óvodátok, a Meseerdő óvoda örökbe fogadta ezt a kisoroszlánt, és ti lehettek Szimba nevelőszülei. Majd az óvónénik elmondják, hogy mikor nézhetitek meg őt az állatkertben.
Ha meglátogatjátok, biztosan megengedi, hogy fényképet készítsenek róla, és akkor itt, az óvodában is meg lehet mutatni az anyukátoknak.
Remélem, hogy az óvoda mai születésnapjára még sokáig fogtok emlékezni, talán még tortát is ehettek. Legyetek jók és fogadjatok szót a nevelőiteknek, a mai napon pedig érezzétek jól magatokat!

Tisztelt pedagógusok!

Az önkormányzatnak, mint fenntartónak rendkívül fontos, hogy a kerületi intézményekben a gyerekek és szüleik az általuk elvárt megfelelő szolgáltatást kaphassák. Tudom azt is, hogy a munkájuk örömet éppúgy jelent örömet, mint nehézséget, de azt remélem, hogy az előbbiből képesek erőt meríteni ahhoz, hogy a gondokon úrrá legyenek, annál is inkább, mivel az óvoda elmúlt 40 éves múltja és keresettsége azt jelzi, hogy igen nagy szükség van az önök munkájára. Bízom abban, hogy e nagy múltú intézmény – ahogy eddig, a jövőben is meghatározó intézménye marad a kerület óvodai hálózatának.
Nos, mindannyiuknak szép napot és további gondtalan ünneplést kívánok.