Óbudai Agóra

Mondja el véleményét, töltse ki az Óbudai Agórát!

Tisztelt Látogató!

Célunk, hogy összegyűjtsük az óbudaiak észrevételeit, összegezzük mindazt, amit hallunk és látunk. Az online közvélemény-kutatásunk, azokat a problémákat, kérdéseket járja körül, amelyek a visszajelzések alapján az óbudaiak többségét érdekli vagy érinti. Ha Ön is égető problémának érzi ezeket vagy csak szeretné elmondani a véleményét ezekkel kapcsolatban, kérem, fejtse ki álláspontját, ossza meg velem észrevételeit. Valamennyi kérdés után, lehetősége van megjelölni azokat a témákat/problémákat (összesen 3-at), amelyeket a legfontosabbnak tart. Ezzel segíti azt, hogy lássuk, mik azok a problémák, amik azonnali intézkedést követelnének Ön szerint.
Ha pedig úgy gondolja a változást, véleménye elmondásán túl is szeretné előmozdítani, csatlakozzon csapatomhoz!

CSATLAKOZOM
Kapcsolattartási adatok

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Online kérdőív
*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
2. Egyetért Ön azzal, hogy a III. kerület szüntesse meg a higított szennyvizet a strand fölötti szakaszon, hogy a fürdőzés biztonságossá váljon?(Kötelező)
7. Egyetért Ön azzal, hogy szükséges lenne a Szent Margit Kórház fejlesztése, a háziorvosi és fogorvosi rendelők felújítása?(Kötelező)
11. Az elmúlt években az utak, a gyalogos járdák állapota a karbantartás elmaradása miatt siralmas állapotba kerültek. Egyetért-e azzal, hogy a kerületi utak állapotát jelentősen javítani kell?(Kötelező)
13. Fontosnak tartja Ön a játszóterek mihamarabbi felújítását?(Kötelező)
17. Egyetért-e azzal, hogy az idősek számára több, ingyenes programok kellenek, és új idősklubok megnyitása is célszerű lenne?(Kötelező)
18. Egyetért-e azzal, hogy a gyermekek védelme érdekében, Óbudán minden önkormányzati bölcsődébe és óvodába jelentkező dolgozót csak egy szigorúbb felvételi eljáráson/alkalmassági vizsgán való megfelelés esetén alkalmazzák?(Kötelező)
Ön szerint melyik a legfontosabb téma a fentiek közül?
(Maximum 3 fontos téma választható)
Cím nélkül